tiistaina, joulukuuta 06, 2005

Ylös alas ympäri

tai chi rock movementIhan superkiva ilta eilen. Ihan järjettömän kivaa. Päivä meni kotosalla hengaillessa ja korttia M:lle väsätessä, illaksi pyyhällettiin ravintolaan X. Synttärisankari ja muutama muu olivat jo mestoilla, lahjomis- ja halikuviot läpi ja isolla joukolla pöytään istumaan. Viiniä, olutta, alkuruokia, piffiä, suklaakakkua, mansikka-tiramisua, kreem bryleetä! Näiden välissä M:n kanssa käkättelyä ("täti toi sulle hammasraudat, kato, puusilmät!") ja yleistä ilonpitoa.

Yhdentoista maissa kiiruhdin Tavastialle, jossa CMX jo soitteli ekoja biisejä. Ehdin onneksi kuulemaan Saatanan ja loput keikasta, vaikka keskittymiskyky oli vähän hakusessa ja taisin vaihtaa paikkaa neljästi ennen vikan biisin raikamista. Tykäriä ja parempaa puoliskoa näin pitkästä aikaa, kivaa, ja keikan loputtua hullun
kaksikon kanssa otettiin hetkestä ilo irti. Tatun kanssa Looseen yksille.. vaan kotimatkallahan se varsinainen seikkailu alkoi..

Bussikuski, jonka olen aiemminkin tavannut ("I like your style! You don't have to pay! Jos tarkastaja tulee sinä ole minu tyttöystävä!"), mutta jota koskevaa merkintää en nyt löytänyt todisteeksi kirveelläkään, iski taas eilen. Kampin keskus oli suljettu, joten hortoilin kaduilla etsien viimeistä kotiinvievää bussia. Enpä löytänyt sitä. Löysin I like your style -miehen. Sekunneissa tajusin seisovani sen edessä pimeässä bussissa, kun se esittelee kuskinpaikaltaan mulle jotain kansioitaan ja kuvia lapsistaan ja tietoa siitä, miten pitkään se on asunut suomessa ja miten se mukamas manageroi jotain futiksenpelaajaa. Yritin inttää, että I need to go home ja painella bussin pysäytysnappia kovaäänisesti BEEP BEEP! huutaen, mutta mies vaan höyrysi iloisena.

Kun pääsin hetkellisestä kidnappaajastani eroon, oli viimeinen bussi tietysti jo lähtenyt. Fine, kelailin, mähän en taksia silti kotiin asti maksa. Painelin takaisin höyrypään luokse ja kyselin, että meneekö sen reitti sitten varmasti meidän kautta. Ei kuulemma mennyt, mutta kaveri nappasi minut etupenkkiin ja kuskasi oikealle pysäkille (matkaa ehkä huimat 50m). Valehteli toiselle kuskille, että mää oon sen siippa, ja käski viedä kotiin. Hurist hurist niinpä sitä sitten tultiin taas ilmaseks yöbussissa. Kotimatka kesti järkyttävän pitkään (bussi kiersi koko Espoon perukat) ja ehdin siinä sitten vähän melankoloitua. Suriofiilistä on riittänyt tähän päivään asti, joskin olen käkätellyt kyllä taas M:n hölmöilyille ja satunnaisille irk-urpoiluille.

Nyt pitäisi jaksaa vähän siivota ja vähän maalata, vaikka oikeasti tahtoisi painua peiton alle odottamaan huomista. Arkea. Tunnetta, että tänään voisi saada elämästään jotain parempaa.

Huoh. As if.

Kuuluu: Itkettävän kaunista poikien tuotantoa.
Näkyy: Kuvassa n. A3:n kokoinen onnittelukortti M:lle. Se pittää rokista ja tai chi:stä, siitä kuva ja läpät. Klikety klikillä isommaksi.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi sanoo...

Sua on kiva lukea silloin kun kirjoitat vähemmän itsekeskeisesti, olet hauska sanankäyttäjä! Tällästen juttujen takia tykkään lukea sinua.

7/12/05 13:12  
Blogger Tiia sanoo...

Kiitos! Päiväkirjaa on tosin aika hankala pitää olematta itsekeskeinen :)

7/12/05 13:13  
Anonymous Anonyymi sanoo...

ehkä mä tarkotinkin sitä (luulisin itseäni tulkiten) että kun et oo niin huonolla mielellä osaat kuvailla asioita kauheen eläväisesti, ihan mahtavia lauseita! Oot hyvä havainnoija. Sitten kun tulee se Pahamieli, se köyhdyttää sun tekstiäkin. Mut niin kai se menee, lyötynä on jotenkin suppeempi ja ilosempana sanat virtaa. Anteeks et oon anonyymi mut jostain syystä en pääse laittaan nickiä.

7/12/05 14:53  
Anonymous minh sanoo...

Tuota, "itsekeskeisyys" on vähän outoa kritiikkiä päiväkirjanpitäjälle.
Mun mielest Tiia osaat kuvata sekää hyvää että surua hienosti. Must ei sun teksti köyhdy pahastamielestä ollenkaan.
Lisäks oot ihan sairaan hyvä piirtämään, tuo kortti on fande!
-minh-

10/12/05 14:20  
Anonymous minh sanoo...

Wau, mikä word verification edellisessä: XALIVAHI !!! Hieno sana, joka lähtee käyttöön heti, myöskin munansaannoksena.
Sori tällänen spämmäys, oli vaan pakko ilmottaa...
-minh-

10/12/05 14:22  

Lähetä kommentti

Linkkejä tänne?

Luo linkki

<< Home