keskiviikkona, joulukuuta 07, 2005

A niin kuin Angsti, Auktoriteetti

Angsti. Vihaan ihmisiä, joilla pitää olla valmis asenne kaikkiin asioihin. JYRKKÄ asenne, semmonen että heti välittömästi ollaan jotain mieltä jostain. Esimerkkinä satunnainen sitaatti, joka osui tänään jossain kohdalle:
"Mullei kyl lopulta oo mitään halua paisua lehmän kokoiseksi ja tunkea emättimestäni nelikiloista huutavaa lihamöykkyä joka kahlitsee mut seuraavan 20 vuoden ajaksi ja kasvaa kusipääksi."
Eikö voi vaan todeta, että mieluusti en hommaisi lapsia tässä elämäntilanteessa? Onko pakko aina olla niin perkeleen ärhäkkä ja diiva, heittää jotain tekonokkelaa ja mukahuvittavaa? Eiku, hei, mullahan on itsellänikin tähän asiaan, näihin ihmisiin mielipide: Räjähtäkää kaikki kappaleiks! Tai kuten bere sanois, "kuolisivat pois häiritsemästä tän maailman harmonian virtauksia."

Auktoriteetti. Mulla on joku todellinen ongelma auktoriteettien ja ylemmiksi jollain tavalla asettuvien ihmisten kanssa. Otan jopa satunnaisia, hyvää tarkoittavia neuvoja vastaan joskus hampaat kirskuen ja korvat puoliksi suljettuina. Toki paljon riippuu siitä, kuka niitä neuvoja antaa (joitakin ihmisiä kunnioittaa niin kovasti, että niiltä saadut neuvot ovat vaan mahtava juttu), mutta yleisfiilis kaikkea pätemistä, neuvomista ja paimentamista kohtaan on niin negatiivinen ettei mitään rajaa.

En halua edes ryhtyä kommentoimaan esimiehiä tai kurinpitoa missään muodossa. Aarrrrgh ahistaa. Taidan olla vähän semmosen neljävuotiaan MINÄ ITTE -lapsen tasolla näissä asioissa. Vastapainoksi todettakoon, että en itsekään pidä pomottamisesta, kyse ei siis ole siitä että haluaisin itse olla siinä auktoriteetin tilalla.

Miif määf, haircuttia. Näin painajaisia ja heräsin tukka pystyssä vasta yhdentoista maissa. Piti olla toiminnan päivä, mutta istuskelen taas flegmaattisena sohvalla silmät tyhjinä näyttöä tuijottaen, stressaten asioista joita
pitäisi tehdä.

Noh, eilen sain aikaiseksi Todella Tärkeitä asioita: tein irc-galleriaan kuville omat kansiot. Avot, nyt löytyy niin rokkikuvat, oravakuvat kuin omatkin pärstät omista kategorioistaan. Voi helvetti, kun tajuais jo kasvaa aikuiseksi.

Ihanaa aamua: CMX - Mustat Siivet Yli Taivaan, 51koodia - Peilityyni.
Kuvassa: Minä, Tatu ja Hippo Tavastialla maanantai-iloittelussa, setä Akin keikan jälkeisissä.

10 Comments:

Anonymous paavo sanoo...

Syystä että en kauheasti tiedä tietokoneiden toiminnasta (no, jos oisin uhrannut edes murto-osan koko siitä ajasta, jonka oon lojunnut internetissä tietokoneen toiminnan opiskeluun, olisin siinäkin jo huippuluokkaa) niin kysyn, että tiiätkö, että johtuuko se tästä koneesta vai itse sivusta, että tulee aina pop-up-mainos kun avaa? Vai oonko missannut jotain, kun sitä kauttahan voi myös tienata rahaa. Mulle käy näin yhdellä toisellakin sivulla, vaikka pitäis olla estot. Kiitos jo etukäteen, vaikket tietäisikään ja kuuntele vaikka Astrid Swanin Poverina, siinä on hauska huilu.

7/12/05 21:53  
Anonymous Anonyymi sanoo...

"Vihaan ihmisiä, joilla pitää olla valmis asenne kaikkiin asioihin." hmm... Mietipä omia asenteitasi;
-"Miksi minä vihaan naismuusikoita ja niiden faneja niin paljon."
-"Idolsien diskolaulanta on ihan hirveetä sontaa. "
-"Vihaan kimaltelevia, ylipositiivisia ihmisiä. "
Ja tässä vaan muutaman päivän ajalta...

7/12/05 23:14  
Blogger Tiia sanoo...

Ja huomaa sinä kirjoituksissani myös sarkasmi, taikka jo itse huomioimani asia:

"Eiku, hei, mullahan on itsellänikin tähän asiaan, näihin ihmisiin mielipide: Räjähtäkää kaikki kappaleiks!"

Mulla ei ole jokaiseen asiaan erilaista vastausta, mulla on vaan yksi: VIHAAN.

Muaaaah senkin tosikot.

7/12/05 23:16  
Anonymous Jiwa sanoo...

Sama juttu muuten täälläkin noiden pop-upien kanssa, saiskohan ne poistettua jostakin? :/

Mä oon ihan varma että aikuiseksi kasvaminen on täysin yliarvostettua. Nimim. jälleen vuotta vanhempi..

8/12/05 00:52  
Anonymous Anonyymi sanoo...

haha, mä ainakin nauroin sille quotelle, siks pastesin sen :D:DD:D. Bere ja vitutuskien myllerrys :D:D:D:D harmonian virtaus :D paras hihii.

mut jossei muuta ni perse puhtaaks persikalla :DDDDD (pitää muuten toimittaa sulle SE!)

8/12/05 09:19  
Blogger Tiia sanoo...

Pop uppeja? Mitäh? Ei niitä pitäis tulla, ei ainakaan mulle. Tuleeko niitä muille? Voi pylperö. Tyhmää. Tsekkaanpa vielä asetukset, jos ne sais jotenkin pois.

13/12/05 14:52  
Blogger Unisieppari sanoo...

Saako tuollaisia kaljupäitä jostain postimyynnistä tilattua itselleen? :-O

13/12/05 15:33  
Blogger Tiia sanoo...

:D haha. Jaa-a.. pitänee kysyä josko :D

13/12/05 15:35  
Anonymous burn baby burn, disco inferno sanoo...

Asiat voi sanoa tylsästi tai niitä voi kärjistää. Etkö sorru samaan itsekkin väittämällä, että vihaat ihmisiä jotka kärjistävät asioita. Viha on kuitenkin aika vahva sana, eikö olekkin?

t. Moralismitutka

28/10/07 03:27  
Anonymous Sulkasiipi sanoo...

Ymmärrän sinua täysin, juuri tuolla lailla minäkin ajattelen. En voi sietää ihmisiä, jotka eivät koskaan ylläty mistään tai jää sanattomiksi, vaan aina pitää olla ihan niinkuin tietäisi kaiken. aargh angstaa... >:(

5/12/07 23:00  

Lähetä kommentti

Linkkejä tänne?

Luo linkki

<< Home