maanantaina, joulukuuta 05, 2005

Ällistyksen myllerrykset

derren on ihQIhan käsittämätöntä!! Sattuiko kukaan katsomaan tähän aikaan yöstä TV2:n tarjontaa; ohjelma nimeltä Hallitsen mieltäsi - Derren Brown? Ihan hullun hieno meininki. Tässä telkku.comin kuvausteksti ohjelmasta:

Osa 1/12. Englantilainen mentalisti, ajatusten taikuri Derren Brown perustaa hämmästyttävät voimansa psykologiaan, suggestioon, harhautukseen, taikuuteen ja show-taitoihin. Avausjaksossa Derren mm. lukee ajatuksia, tuottaa ja poistaa hammaskipua ja manipuloi mainosmiehiä.

Ihan järjetön miekkonen. Onneksi peipe bongas ohjelman jo ekasta osasta, nyt voi seurata ne kaikki! Tykkään tommoisista tyypeistä älyttömästi. Jotenkin tässäkin jaksossa nähdyt temput ovat samaan aikaan sekä uskomattomia että itsestäänselviä.

Ajatustenluvun mä vielä opettelen. Tästä tulee tuskallista aikaa ystäville. Mwahaaa tell me William, what's on your mind?

Derreniä taas ensi sunnuntaina töllössä. Ei malta odottaa. Sukat pyörii jaloissa ja tukka päässä.

PS: Huuda sun nimeä!

2 Comments:

Blogger Mirdi sanoo...

Minä törmäsin... Piti pysyy hereillä, että pysty sen kattomaan. Typerä esitysaika, mutta loistokas ohjelma. Onneks tosiaan oli vasta eka jakso, että pystyy alkaa seuraamaan.
Mua vaivaa, miten se opetti sille tytölle, että se osas lukee sen miehen ajatukset ja keksi sen lippiksen...

5/12/05 07:36  
Anonymous Anonyymi sanoo...

Joo, Derren on mainio. Kantsii imutella DC++:n kautta sen kokonainen (!!!) dokumentti Messiah.

Joo, ja sitten vois jo tämäkin yön levoton harkita sellaista yliluonnollisuutta nimeltään nukkuminen, jahka ahdistus vaan hellittää.

Kiitos taas yön lukupaketista. :)

8/12/05 05:19  

Lähetä kommentti

Linkkejä tänne?

Luo linkki

<< Home