torstaina, joulukuuta 08, 2005

KIREÄÄ

On aikaansaamaton inspiraatio. Tomeruus vailla lähtöpistettä. Tahto tehdä, luoda, aikaansaada, tietämättä mihin pyrkii tai pikemminkin, miten saisi itseään potkittua perseelle. Olen yrittänyt, ei onnistu - koettakaa vaikka ite. Arrrgh! Hajoaa pää. Siitä seuraa ahdistusta, ahdistuksesta paniikkia, paniikista hengitysvaikeuksia ja hengitysvaikeuksista kiukkua. Ja jossain välissä vielä isoa surua ja vielä isompaa epätoivoa. Mahtava zoppa.

ARRGHH, vielä uudelleen; AAAARGGHH!!!!!!!

Haluaisin tehdä satukirjan, rokkijutun, dokumentin, rokumentin, kirjan, valokuvanäyttelyn, joulukortteja, joululahjoja, muotokuva-näyttelyn esim. rokkiukoista, haluaisin että löydettäis jo uus koti mitä vois remontoida, sisustaa ja järjestää, haluaisin opiskella eläintenhoitajaksi, opetella leipomaan sacher-kakun sekä katsoa neljä tuntia tauotta American Beautyn loppukohtausta, jossa Kevin Spacey kertoo asioita:

I guess I could be pretty pissed off about what happened to me... but it's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world. Sometimes I feel like I'm seeing it all at once, and it's too much, my heart fills up like a balloon that's about to burst... And then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life... You have no idea what I'm talking about, I'm sure. But don't worry... you will someday.

M käskee karsia loppukohtauksen, höh, yks tärkeimmistä kuitenkin tolla listalla (silmien pyörittelyä sarkastisesti, joskaan ei hymyillen, koska olen KIREÄ). Tsykiatri käskee etsiä uuden tsykiatrin - haussa on
kognitiivista, ratkaisukeskeistä, psykodynaamista, näyttävää, edustuskuntoista, virtaviivaista, karismaattista psykoterapiaa. Jotain noista enivei. En tiedä vielä mitä, joutuu ehkä vähän kyselemään. Ask around.

Peipe kertoi, että olivat mun selän takana kehuneet noita tuherruksia pöydälläni. Ylistäneet! Oon niin otettu, että meenpä vaikka loppuillaksi mykkyrälle. Mut hymyä ei maailmalle tipu, koska oon KIREÄ.

Äitikin kertoi joskus, miten se oli pienenä pessyt mua pesusienellä. Oli vaihtanut sille karheammalle puolelle kesken pesun, ni pikku-Tiia oli kiljassu että "ei niin KIREELLÄ!". Sopi teemaan, sano.

7 Comments:

Anonymous Kati sanoo...

Ton pesusienen siniset sävyt on täydelliset!!! Wau! Kiitos ihanista väreistä!!! ;-)

8/12/05 19:00  
Blogger piggyslaveunit1 sanoo...

Jos kerta haluat tehä, niin miks et tee? Ei kaikkea kerkiä/voi tehä mutta jotain aina. Opiskele eläinlääketieteellisen pääsykokeisiin, tai muuten oot ens vuonna samassa paikassa valittamassa samoista asioista.

8/12/05 20:18  
Blogger Tiia sanoo...

Koska en tiedä, "miten saisi itseään potkittua perseelle. Olen yrittänyt, ei onnistu - koettakaa vaikka ite."

Mutta oikeassa olet. Pitäis vaan saada aikaseks.

8/12/05 20:34  
Blogger makepeace75 sanoo...

Pieneläinhoitajaksi opiskellaan oppisopimuksella ja sillä koulutuksella voi toimia eläinlääkärin avustajana. Itse aioin siihen hommaan ja olin pariin otteeseen jo lähelläkin unelmaani, vaan elämä vei muualle. :o)

Ensimmäisellä kerralla olisin päässyt tunnetun kissatohtorin oppariksi, vaan olin juuri aloittanut toisen koulun. Toisella kertaa sain valmistumisen jälkeen töitä eikä oppari sopinut taloudellisesti (liksa on hyvin pieni). Mutta paloa olisi edelleen. Maybe someday. :o)

8/12/05 21:30  
Blogger Tiia sanoo...

Oppisopimusta on vaan vähän hankala löytää, vaan onhan tuo ollut suunnitelmissa. Hmm. Lähetänpä pari hakemusta huomenna. Joo.

:)

9/12/05 19:16  
Blogger makepeace75 sanoo...

Pieneläinhoitajilla on yhdistys, jonka nimeä en tietenkään enää muista. Sinne sai ainakin silloin vuosia sitten lähettää hakemuksensa säilöön piskuisella rahasummalla ja eläinlääkärit pääsivät tutkailemaan niitä tietyn ajan. Olikohan se nyt vuosi..? Tällä konstilla olisin päässyt sinne kissatohtorille. :o)

Toisen paikan olisin saanut ihan vain siksi, että lähetin rohkeasti ihan vaapaamuotoisen sepustuksen eräälle eläinlääkäriasemalle. Ilmaisin kiinnostukseni, halukkuuteni ja kokemukseni. That's it. :o)

10/12/05 18:59  
Blogger Tiia sanoo...

Makepeace, tattista vinkeistä! Oitis löysin sivuston, ja samalla puolivahingossa ensi keväänä alkavan oppisopimus-koulutuksenkin. Nyt tarvittais enää se duunipaikka.

Listaa jo kasailen, että minne niitä hakemuksia lähettäis :)

13/12/05 14:51  

Lähetä kommentti

Linkkejä tänne?

Luo linkki

<< Home